Kinderwens (zwanger)

By Diane

Kindertolk Medium Transformatie coach

Kinderwens of zwanger?

Heb je een kinderwens maar blijft de zwangerschap uit? Of ben je zwanger en wil je graag voor de geboorte al in contact komen met je kindje? Hierbij kan ik je helpen. Door mij af te stemmen op de energie van je kindje in jouw buik maak ik contact met het zieltje. Dit is een telepathische manier van communiceren die jouw kindje al kent. Ervaring van anderen leert dat het prachtig is om deze reis naar binnen te maken. Ik doe het niet alleen. Wij doen het samen!

“Een bijzondere ervaring gehad in de sessie met Diane. Mijn lichaam en ziel werden klaar gemaakt voor de komst voor het zo door ons gewenste kindje waar we al zo lang op hebben gewacht. Ik geloof dat ik drie weken na de sessie zwanger bleek te zijn.” (Evelien)

nb. Het is geen garantie dat je na drie weken al zwanger bent. Dit verschilt per persoon vanwege de oorzaak c.q. thema van het uitblijven van een zwangerschap.

“Diane kon tijdens de reading contact maken met het (onrustige) kindje in mijn buik. Door mijn boosheid los te laten werd mijn kindje rustig. Dit was een bijzondere ervaring om te doen nog voor het geboren is.” (Maureen)

Contactformulier

Wil je meer informatie over mijn dienstverlening, of een afspraak maken voor een consult? Neem gerust contact op via onderstaand formulier. Uiteraard ben ik ook telefonisch te bereiken!

Contact

Bedrijfsgegevens

La luna by Diane
Rhodoslaan 18
7577 KN Oldenzaal

Telefoonnummer

06-51804321

E-mailadres

diane@laluna.nu

Informatie

KvK: 08150952
BTW: NL001408323B59

Geregistreerd bij

SKJ geregistreerd: 100023186
CAT-therapeutnr: 20170164